fredag 25 februari 2011

Påfyllt med fynd

Idag var jag en sväng på Symässan. De höll till på nytt ställe i cityläge; Kajskjul 8. Tyvärr var det trångt, och med barnvagn och en liten trött kille som inte alls sov (som jag trodde vi hade kommit överens om...) blev det inget långvarigt besök. Ett varv, lite fyndtyger från Square-Liz, ett par urfina små lila elefant-tights till Mr J och så nya symaskinsnålar. Sen var syret och kontanterna slut för vår del.
Fyndhög - bl a totempålar på svart.
Man slutar aldrig förvånas över fantasin hos designers. Fniss!
På vägen hem åkte jag in till Pia på Quiltstudion, där det pågår vårkampanj. Rabatt på det mesta, upp till 50% på tygerna! Och så fick jag äntligen köpt vadd, så nu finns ingen ursäkt att inte ta tag i quiltandet av Gretas täcke. Den lilla damen fyller snart 1 år...
Riktiga fynd! De turkosa till 50% och det röda är ett fynd i sig.
Brandon Mably Aurora. Urfint!
Lapptäcksverkstan besökte jag häromdagen och hittade bl a lite bra-att-ha i Ewa-lisas fyndhylla. Och härliga små bin på turkost. Bee or not to Bee, heter det. Fyndigt värre.
Jag skulle köpa vadd, men kom hem med detta. Så kan det gå.
Slutfyndat! För idag ialla fall...
Trevlig helg! önskar Jenny

6 kommentarer:

 1. Du har iaf skaffat dig lite nytt!
  jag har bara glott och önskat!
  Kommer mig inte ens för att beställa lite nya!
  Grattis till alla fynd!
  kram Maja

  SvaraRadera
 2. Wow, vilken massa härliga tyger. Ska bli kul att se vad du hittar på av dessa.

  SvaraRadera
 3. Vilka härliga fynd du gjort! Jag får vänta fyra veckor till innan det är dags för symässa här i sta´n. Tycker förstås att det har varit mycket tingel-tangel de senaste åren men det är ändå kul att komma dit.
  Kram

  SvaraRadera
 4. :0) Vilken härlig påfyllnad!Väldigt färgglatt! Slog en blick på mina tygskåp och konstaterade att där är det nog verkligen inte så där färgsprakande!Jag har bara en ynka liten hög med
  klatschiga tyger men så är det ju heller inte det jag går igång på även om jag tycker väldigt mycket om andras färgsprakande kviltar. Dags för en kopp kaffe! Ha det gott!
  Kramen/Sussie

  SvaraRadera
 5. Oj vilka härliga tyger du fått tag i - blir fina grejer av dem.
  Kramisar

  SvaraRadera
 6. Vilka härliga Glá-Tyger du har fyllt på ditt lager med!!
  Kram Lizzan

  SvaraRadera