torsdag 17 februari 2011

Buskul

Idag var det skoj att kolla brevlådan! Nya numret av tidningen Fat Quarter och så Majas bus. Majas uppmaning var att ha kul, så det har jag haft en stund vid symaskinen nu. Skar och sydde utan att riktigt tänka efter. Får se vad det blir i slutänden.

"If you wait long enough to clean your car, it always starts to rain."
Vet inte vem eller vad detta kommer ifrån, men ibland stämmer det in riktigt bra. Och är man lite bekvämt lagd, passar det extra ofta. Har ett bra tag tänkt kolla upp en bra beskrivning på Quillow. Såg på framsidan av FQ att det finns quillow-mönster i tidningen. Ibland har man tur, som sagt. Fast sy den - det måste jag nog göra själv.
Scrapstopp à la Jelly roll mönster. Kanske blir den äntligen en quillow i år??
Var i Lidköping idag och hälsade på kära mormor. Hann in en snabb sväng på Textilia, men gick ut utan att köpa NÅGONTING. Jag vet inte varför köplusten inte infann sig. Kanske är Texilia inte en butik som lämpar sig för snabbt-in-snabbt-ut, utan man ska nog ta god tid på sig där. Det får bli en annan gång.

Nej, dags att krypa till kojs. Jag tar med FQ.
Kram Jenny

3 kommentarer:

 1. Ska bli kul att se alla eras bus! Din scrapstopp ser jätteläcker ut!
  Kram Lizzan

  SvaraRadera
 2. Vilket härligt myller av tyger! Kommer att bli ursnyggt! Ska bli kul att se allas utmaningar. Jag har inte börjat på min ännu, men jag har en idé. Kramar Ullis

  SvaraRadera
 3. Vad fint det ser ut o Majas bus blir en utmaning för mig. Men en kul sådan.
  Kramiz

  SvaraRadera