torsdag 10 februari 2011

Få upp värmen?

Håller på att sy ett pyttetäcke med tyger jag fick av M till ändamålet. Jag har lagt till lite jordgubbar och grönt. Ursprungstanken var Disappearing 9-patch, men det blev lite väl rörigt när de låg intill varandra. Så nu blir den en vit bård emellan. Nån ordning får det vara.

Tips på att få upp värmen?
Nu funderar jag lite på färgerna. Det känns lite kallt. Och det är här jag behöver lite hjälp. Jag tänkte jag kunde lägga in några små kvadrater i "krysset" på bården, som gör det hela lite varmare? Vad tror ni om det? Och VILKEN FÄRG ska jag välja i så fall? Har provat det mesta tycker jag, men antingen blir det lite tokigt rent färgmässigt (gul/orange) eller så tar minirutorna över helt (brunt). Eller skulle jag helt enkelt tänkt på det innan jag valde de gröna tyget? Tar tacksamt emot tips och lite allmänt tyckande i frågan!!

Kram Jenny

7 kommentarer:

 1. Måste det vara varmare?
  Tycker att detta är ljuvligt med sitt härliga myller!
  Kör på med den rosa som bård och låtsas som inget;-)
  kram Maja

  SvaraRadera
 2. Jag tycker som Maja, att det är jättefint som det är! Kramar Ullis

  SvaraRadera
 3. Jag håller med Maja och tycker det är härligt som det är. Om du nu vill ha det på annat sätt, har du testat att lägga dit en annan, kanske lite mörkare, varmare variant av grönt? Usch ja, det är så svårt att råda andra. Tycker inte du ska blanda in någon helt annan färg mer än de du redan har.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Jag skulle gått för en vit sashing och en vårgrön avslutningskant. Hittills är det bara härligt!

  SvaraRadera
 5. Jag instämmer i kören. Det är fint som det är nu.

  SvaraRadera
 6. Jag måste ju oxå få instämma i de tidigares åsikter.
  Tycker det är härligt som det är
  Kramiz

  SvaraRadera
 7. Jag skulle nog också vilja ha in en liten skvätt värme. Har du provat en mjuk honungsgul som hörnsten? Lycka till, fint blir det oavsett!

  SvaraRadera