lördag 16 oktober 2010

Ladda upp och uppladdning

Packar inför Scrapdag i Skepplanda hos Rutan imorgon lördag. Ska bli jättekul! Passar på att tömma kameran och ladda upp några bilder:
Det blev inte bara gamla tyger på Köpa-byta-sälj-kvällen hos Lapphexorna. Både Lapptäcksverkstan och Quiltstudion var på plats och dessa två helt nya tygbitar fick åka med i "bära-hem-igen-kassen". Fler snögubbar och lite vilda djur.

Jul och djur från Quiltstudion.
Sen har jag gjort några försök med frihandsquiltningen och BSR på nya symaskinen. Går sådär... Uj, vilken fart det blir med BSR:en. Ap-fort! Det ska bli nyttigt att gå på kurs i hur maskinen funkar hos Helenes sycenter om två helger. Två små docktäcken blev det ialla fall som ett led i övningen. Tanken är att de skulle passa att bädda ner en docka eller nalle i lära-gå-vagnen. Har fått två begagnade vagnar. En av dem + tillhörande täcke gav vi till lilla T idag. Hon är 2 veckor yngre än Mr J och är alltså i lära-gå-tagen inom kort hon med.

Småtäcken bra för att öva frihandsquiltningen
 Nu ska jag göra som lilla Anna och elefanten; krypa ner under täcket och sova ett tag och ladda upp med energi inför morgondagen. God natt och sov gott!

Sov gott!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar