torsdag 13 januari 2011

Ta tunnelbanan

Hos Oh, Fransson! har en jättefin Tokyo Subway Quilt just blivit färdigställd. En Quilt along i flera delar. Ännu en anledning att samla 2"-scraps.
Front2

Hittade denna blogg via Maja. Massor av fint att kolla in. Ännu mer sytid som tenderar att bli datortid...

Jag håller på med två Mug Rugs. Q&L-listan har sytt mängder av dessa i mellandagarna (över 300 st!) och jag har blivit lite smittad. Syrran fyller år till helgen, så de ska bli en present tänkte jag. Bara lukkekanten kvar att sy ner. För hand. Ska prova den där varianten med att sy med maskinen nån annan gång. Foto kommer när de är klara.

Kram Jenny

7 kommentarer:

 1. Visst är den läcker!!!
  Grattis till att ha hittat till Elisabeth´s sida. Oh´Fransson är SÅ inspirerande och vad jag sett av dina arbeten så kommer du att kunna hitta massor med godsaker i hennes äldre inlägg!
  Jag hade funderingar på att sy detta, men gör möjligtvis någon kudde av någon sektion någon gång!!! Du vet så mycket som man vill göra och så mycket annat som tar tid!!!
  Kram Maja

  SvaraRadera
 2. En underbart inspirerande sida!!kram bambi

  SvaraRadera
 3. När jag såg rubriken tänkte jag - Göteborg har väl ingen tunnelbana?!
  Den är jätteläcker! Tyvärr är ju nackdelen med blogglandet att man bara hittar fler och fler bloggar man vill följa...
  Kramar Ullis

  SvaraRadera
 4. Ja ho ha ja, många bloggar hittar man, massor av inspiration och mindre tid till at sy allt man inspireras av, en smått löjligt dum ekvation. Gäller nog att plocka fram stora påsen med disiplin ;)
  Kram Lizzan

  SvaraRadera
 5. Den här blir jag jättesugen på att sy. Jag kanske faller till föga och börjar skära sönder mina scraps till kvadrater.

  SvaraRadera
 6. Ta tunnelbanan? Jag trodde jag missat en tygaffär i Stockholm :). Vilken jättebra sida, den har jag lagt till i utländska favoriter.
  Kram

  SvaraRadera
 7. Jag såg också det här täcket! Vill ha! Vill göra! Det är ju helt underbart... Som du säger, det är nog dags att börja samla lite gobitar :)

  SvaraRadera