torsdag 20 januari 2011

Lunchmums

Har just ätit sushilunch och till kaffet efter maten blev det härlig scrapsplock. Bland fönsterkuverten i brevlådan låg i dag ett verkligt fönsterkuvert :-) från Maja. Ett tygbyte. Massor av tyger, några kära återseenden men de flesta helt nya för mig. Tänk att man kan bli så lycklig av att sitta och plocka med små tygbitar. Scrapstäcket behöver alltid påfyllning, men lite annat ska det nog också bli. För att citera Maria Montazami: Mums!
Massor av gott till kaffet
På andre änden av köksbordet pågår väsk-förberedelser inför lördagen. Det blir Amy Butler tyget (till slut). Igår kväll när jag skar och sprayade som bäst frågade KM: Oj, har köket också blivit syrum nu? Jo, just nu är det ett syhus vi bor i. Fast badrummet, sovrummen och hallen är ännu så länge sy-fria zoner. Eller nej, i sovrummet ligger tre mackade Afrikatäcken och väntar på uppmärksamhet.

Ska bli en väska till helgen hoppas jag
Kram Jenny

3 kommentarer:

 1. Syhus, så härligt det låter. :) Här är det rätt så samlat i syrummet/hobbyrummet, med lite förvaring i hallen och lite handsömnad i vardagsrummet framför teven.
  Ser ut att kunna bli en fin väska av delarna på den nedersta bilden. Mycket nyfiken på fortsättningen!

  SvaraRadera
 2. :0) Syhus, så har jag det :0) Det enda stället som inte har nått med sömnad är sonens rum! På toan/badrummet finns det tidningar att bläddra i.
  I hallen står det någon plastback med tyg. I sovrummet är en garderob ockuperad, alla kviltböcker och tidningar har sin ordinarie plats där. Hela golvytan under sängen är fylld med plastbackar med tyg. I vardagsrummet är min syvrå och alla hyllor med sybehör och tyger. I köket hamnar av någon underlig anledning en del projekt på kökssoffan. En vintagesymaskin står visst också där.När jag har varit riktigt disträ har det hänt att tyg har blivit diskade i diskmaskinen :0)Jag bär med mig grejor som jag ibland inte har en aning om vart jag lagt...
  Din Amy Butler väska kommer nog att bli fräsig!
  Kramen/Sussie

  SvaraRadera
 3. Visst är det lätt att sprida ut sig runt om i huset ;) men det ska bli bättre snart när mitt nya syrum blir klart... ;)
  Kram Lizzan

  SvaraRadera