söndag 31 juli 2011

Sommar och sol och regn och...

Igår sommarsol med båttur till bad-ö på dagen och grillmiddag hos vänner hela varma sommarkvällen. Idag innan vi hann mobilisera familjen inför dagens båttur så öppnar sig himlen och ordet spö-regn får sin rätta innebörd. Det är sommar, med andra ord :-) 

Jag har quiltat Gretas täcke! Toppen var klar förra sommaren och nu har den fått fleecebaksida. Polarfleece från Stof&Stil. Det blir jättebra! Jag spraylimmade och satte lite säkerhetsnålar. Körde frihandsböjar med BSR-en över de försvinnande nio-rutorna och så raksöm med övermataren på ramen. Just nu håller jag på att sy på lukkesöm med maskinen, so far so good. 
Toppen blev klar förra sommaren ...

Quiltningen från baksidan. 

Förra veckan kom ett kanonfint brev med genomskinligt kuvert fullt av härliga scraps från Skövde. Några bitar hamnade under kniven direkt och på designväggen syns nu detta färgmyller. Eftersom jag har övermataren i maskinen får de vänta ett tag.

Rut-röra
Åsså har det kommit en ny liten kille till världen i bekantskapskretsen. Planen är att han ska få ett sudoku-täcke. Så här tänker jag. 

Åter till övermataren, lillpysen sover kanske en timme till. Gäller att passa på.
Kram Jenny
 


3 kommentarer:

 1. Roligt att se att det blir så läckra saker i ditt syrum;-)

  SvaraRadera
 2. Sicka läckerheter, jag undrar när jag ska få modet att bara sy ihop på det sättet, egentligen kan det ju inte bli fel. Hoppas du fick ihop en systund till.

  SvaraRadera
 3. This piece of writing gives clear idea for the new
  users of blogging, that truly how to do blogging and site-building.


  Also visit my website: cheap ralph lauren polo

  SvaraRadera