fredag 2 augusti 2013

Mor och son

har varit på shopping. Igår tog vi en paus i badlivet. Vilken fantastisk sommar vi haft! Vi har levt sommarstugeliv i huset mest hela tiden. Dvs massor av sol, bad, grill, vänner, sovmornar (hm, allt är relativt) och bara-vara och några utflykter. Minimalt av städ, fix och dylikt. 

Hur som helst; På Panduro hittade vi följande fynd. En meter med 70% rabatt och två stämplar. Gissa vem av Mr J och mig som valde vad? 
Pysselfynd för många smaker

Sen har vi köpt ett lapptäcke (!!). Låter kanske lite knasigt, jag vet. Men halva reapriset på ett överkast från Åhléns som vi ska ha som strandtäcke blir kanon. Nån dag när jag har mer sytid ska jag nog sy ett strandtäcke (gillar ju att det jag syr används och blir bruksföremål) men så länge hoppas jag på många soliga dagar på detta. Kommande dagar ska det tydligen bli kanonväder. Då ska här badas innan jobb och förskola och vardag väntar. Och fikas på täcket såklart! 
Strandfilt funkar även bra på altanen :-) 

2 kommentarer:

 1. Men, Jenny vad ska du med stämplar till?;-D
  Att Mr. J ville ha tyget kan jag lätt förstå, men stämplarna?
  Själv fastnar jag alltid för söta pennor och roliga klistermärken;-)
  Mysigt liv ni lever nu, Njut!!!
  Kram//Maja

  SvaraRadera
 2. Det stämmer som du skrev i min blogg, Jenny.
  Jenny [noreply-comment@blogger.com] så här ser dina mail ut som kommer i min mail.
  Jag kan alltså inte svara dig direkt. Om du kollar i din bloggs inställningar så kan du fylla i din mailadress och när jag svarar på dina mail så gör jag det som en retur på ditt. Det är väldigt enkelt och bra!
  Mina scrapsrullar med 2½" remsor är just vad jag skrev.
  Rullar med scrapsremsor 2½" breda. En del är på hela bredden och andra kortare bitar, men alla är 2½" breda.
  Kram//Maja

  SvaraRadera