måndag 12 augusti 2013

Förrådspåfyllnad i Förslöv

Är på semester i Skåne och idag har jag varit hos Anna på Butik Annalunda i Förslöv för första gången. En jättehärlig butik full med tyger i min smak. Nyheter och reafynd och lite annat fick följa med hem! Min vana trogen blev det färgglatt, prickigt och lite annat.

Tufft biltyg (som J blev jätteglad över att jag köpt), små monster, ugglor, elefanter på rad mm mm. De små sniglarna till vänster är rullmåttband. Mäter både cm och inch. Visst är de fina! 

Bild från butiken väl värd ett besök. Eller kolla in hemsidan. (Kan tyvärr inte länka från mobilen) Anna berättade att det blir en sydag i Förslöv i oktober (tror det var den 12:e) med garn- och tygbutiker, workshops, loppis, utställning etc etc. Låter kul! 

Vi passade också på att köpa lite korv hos Heberleins. Så var hela familjen nöjd med Förslövsshoppingen. 

På väg
Att åka bil när man är 3 1/2 år kan ibland kännas långt... Den klassiska frågan -När är vi framme? brukar börja strax efter avfärd. De sista milen till Skåne kunde dock denna väska full med lite olika lekprylar underhålla. Väskan heter Friendship bag och jättebra tutorial finns på PS I QUILTs hemsida. Kanske jag ska sy en sån av nya biltyget?

6 kommentarer:

 1. Förstår ni haft en fin dag hos Anna !!Bambikram

  SvaraRadera
 2. åh, så roligt ni haft det. Finfina inköp oxå :)
  Ha det gott

  SvaraRadera
 3. De där små väskorna är riktigt bra att "Ta till" när det kniper!
  Såg att du hittat lite "kul saker hos Anna".
  Kram//Maja

  SvaraRadera
 4. Det var en söt liten väska Du sytt i färgglada tyger, tycker jag.

  Dollandesign

  SvaraRadera
 5. Vad mycket fint du hittade hos Anna! Dit skulle jag också vilja åka någon gång... Kramar Ullis

  SvaraRadera
 6. Hej! Jag har varit hos Anna flera gånger, Anna är en underbar person o man får massor med tips o inspiration hos henne. Du missar väl inte Quiltrallyt den 5-9/9. /EvaA

  SvaraRadera