söndag 11 november 2012

Tips-söndag

Kul att det var några som ville vara med och gissa vilken av alla utmaningsbonader som jag sytt. Nästan alla gissade rätt! Min utmaning är mycket riktigt den färgglada på översta bilden, översta raden, 4:e från vänster (alt 2:a från höger). Kanske är jag förutsägbar?  :-) 
De fyra rutorna säger KUL, LOVE, FÄRG, JOY - dvs mycket av det som är sy för mig. 
Jag lät lotten avgöra vem som får ett litet pris. Det blev: Malin. Grattis! Skicka din adress till mig (jenny.ulrika at gmail.com). 

Här kan ni se några fler bilder från Lapphexornas utställning i Surte:
Anitas blogg      Sylvias blogg

I fredags var det 25-årsfest för Lapphexorna. Kul och gott! Fick tänka efter hur länge jag själv varit medlem och kom fram till att det nog är ca 5 år. Åsa Wettre som är föreningens grundare höll ett fint och intressant tal om hur allt började. 

Vill också passa på att tipsa om Fria Tyglar som ställer ut i Stockholm 17-25 november. På Galleri TU på Fridhemsgatan 12. Gott och blandat heter utställningen och är en samlingsutställning med bl a måleri. Här är mer info. 
Lördagsgodis som är ett verk som visas på utställningen.
Vilket perfekt namn, på en superhärlig quilt! 
Kvällens (och veckans) sista tips blir kurs hos Lapptäcksverkstan. Jag har anmält mig till Kristinas syetui. Det är både maskin- och handsömnad och det finns totalt 4 kurstillfällen. Jag tänkte gå den 19:e. Kanske ses vi? 

Kram Jenny

2 kommentarer:

 1. Grattis till Malin!
  och Grattis till dig som är med i en sådan fin utställning!!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Jag vill här och nu gratulera Malin som får priset i Din gissningstävling. Visst var det häftigt att så många trodde att det var Din bonad som var den rätta? Kul!

  Dollandesign

  SvaraRadera