onsdag 16 oktober 2013

Ljus i oktober

Igår blev det lite sytid på kvällen. En kudde med trafiktema är på gång. Men jag inser att jag har för lite av själva biltyget och har beställt mer från Butiken Annalunda som jag besökte i somras. 
Applikationer är inte min favorit men här fick det bli några stycken. 
Annars tycker jag oktober har rusat på. Inte mycket sytt för min del. Vi har haft dop, hängt mycket ute i solen, varit sjuka i lite olika omgångar, varit med J hos doktorn och tejpat ihop sårig överläpp efter att ha snavat i skogen (inte så kul men det gick bra), bakat och ätit upp allt, gjort några (med betoning på några) magövningar, börjat med lite mat för O (uppskattat!!), pusslat och sett rätt många minuter Madagaskar. Ja, jag har haft en bra solig ljus oktober. En av alla fördelar med att vara föräldraledig är att man har chans på bra mycket mer dagsljus än en dag på kontoret! 

I väntan på mer biltyg syr jag upp kassakvittoremsor i blekgult, beige och brunt. Låter ju inte så ljust och fräscht direkt och det är det inte heller... Men det är ett av alla "lost and found" projekt jag hittade när jag städade i syrummet och det skulle kännas bra att få ut det ur huset. Haha! Snacka om konstigt fokus. Men men. Jag är lite lat och syr utan remsor och håller tummarna att det blir bra. 

2 kommentarer:

 1. Kul kudde Du har på gång.
  Att sy scraps blir alltid bra!
  kram

  SvaraRadera
 2. Sitter också och syr på quiltar av kassakvitton....en kommer i morgon..färdig fredag och sedan för att ha med på min Visa och Berätta,måndag!!
  Visst har vi haft en härlig Oktober!! Kram till dig från Bambi och fortsätt njut

  SvaraRadera