torsdag 3 oktober 2013

Fina fådda tyger

Jag är en lycklig vinnare av Majas scrapsutmaning i september. Idag om ett härligt kuvert med vinsten: scraps. Tack för detta, Maja! Mycket trevligt och uppskattat att du ordnar denna roliga "utmaning" som också fungerar som morot för att få klart grejer! 
Vissa tyger är redan paxade av Mr J (snart 4 år). Man kan säga att temat är väldigt fordonsbaserat med inslag av verktyg och några djur. Den färgglada biten med gummistövlar får jag behålla för mig själv. Man tackar! En väska är beställd. 
Finpost idag: scrapsvinst i Majas scrapsutmaning september. 
Så har min syster varit i Berlin och jag fick en present när hon kom hem; tyg med sjörövarflaggor. Inhandlat hos Fräulein Herz som också har webshop. Passar bra, för rätt var det är så bor det en sjörövarkille här hos oss. Och själv blir man ombedd att agera Blodsvente alt Jocke med kniven (Jarl Borsén resp Martin Ljung i Pippifilmen). 
En bit sjörövarkänsla från Berlin. 
Nu blir det inte så mycket sytt de närmaste dagarna. Ska bara sy på en rosett på dopklänningen som min mamma sytt (till mitt dop) och som Olle ska ha på söndag! 

Idag har vi laddat upp inför att fira Kanelbullens dag imorgon. Provade Leilas magiska kanelbullar. Provsmakningen ikväll gav betyget: supergoda!  

3 kommentarer:

 1. Hipp hipp hurra för OLLE på söndag!!
  Bambikram

  SvaraRadera
 2. Jag förstår att Mr J tyckte innehållet var toppen. Undrar vad han vill ha sytt av dem?
  kram

  SvaraRadera
 3. Grattis till vinsten! Förstår att de passar en liten kille :-)

  SvaraRadera