torsdag 19 juli 2012

Tänka efter före?

Igår var jag på sydag hela långa dagen, ända till sena kvällen. Kul att få hänga med andra syisar och att ha så mycket sammanhängande sytid! Inte minst tack vare utomordentlig köksservice.


Jag sydde lite blandade grejer, bl a fick jag till några nya stjärnor på mitt långsamt gående dukprojekt. En ruta kom lite på sniskan, pga att den var felskuren (av undertecknad) så idag skulle jag lite duktigt och lätt sprätta bort den och sy dit en ny. Men hallå!! Vad hände med simultankapaciteten? Är den bara en myt? Väl bortsprättat visade det sig vara fel block... Man kanske inte ska baka sockerkaka med en liten sockerbagare, kolla lite film, hänga tvätt o sprätta samtidigt? Eller så får man se det positivt (apropå en av gårdagens diskussioner); det går åt väldigt lite tyg per sytimme på detta sätt. Eller var det det som var negativt?? Hursomhelst; bara att ladda om med sockerkaksfika :-)
Kram Jenny

5 kommentarer:

 1. Hallå där;
  Visserligen är du kvinna, Jenny, MEN du är väl inte SUPERKVINNA med röntgensyn och quadruppelkapacitet, eller????
  Stor kram

  SvaraRadera
 2. Låter underbart med sydag!
  Först såg jag inte att det saknades två rutor i blocket, jag tänkte bara "men oj vilket konstigt block hon har sytt! Blå stjärnspetsar och bruna kvadrater, ja vad vet väl jag." :) Lite morgontrött är man. Lycka till med fortsatt sprättande och syende!

  SvaraRadera
 3. Försöka duger, men det brukar sällan lyckas med för många bollar i luften ;) Har testat alltför många gånger!!
  Önskar dig en bra fredag!!
  Kram Lizzan

  SvaraRadera
 4. Allt behöver inte bli rätt alltid, men man vill ju gärna vara effektiv och hinna med så mycket som möjligt! Kram

  SvaraRadera
 5. Dags att inse att det inte finns såna superkvinnor... det brukar spricka rätt som det är :D Men det är inget att gråta över.. vi är alla "vanliga"
  Kram

  SvaraRadera