måndag 23 juni 2014

Äntligen avslut

Efter efter mycket letande av och till i två veckor hittade jag igår äntligen de nästan-klara små väskorna längst ner i en leksakslåda. Nu är de hel-färdiga och överlämning kan ske till lilla N som nu är dryga 13 månader. Vem har sagt att man måste få sin 1-årspresent just när man är 12 månader? Tror nog att hon ska få den med cerise botten.
Friendship bags i väntan på att få hamna hos en vän. Eller två då. 

En annan tjej som gillar cerise har inspirerat mig att sy en fler-färgs-börs. Den första på länge, eftersom det varit regnbågsfärger som gällt ett bra tag nu på de små 2"-börserna för min del. Men inte den sista! Cerise, lila och lime löd önskemålet. Och så turkos förstås. Nu ska de snart få flytta till Skövde och Maja. Jag fick ett mycket trevligt brev när jag fyllde år härom dan (tack!!) och fick då lite extra fart att avsluta dessa små grejer som legat nästan-klara de med ett bra tag. Dock inte på nåt fiffigt gömställe. Bara under en massa annat på sybordet... Ursäkta Maja, om det inte blir så spännande att öppna posten om några dagar! 
Färgstarkt. Man kan inte säga annat :-)
Måndag (om än väldigt tidig sådan) så jag länkar till den outtröttliga inspiratören i söder (om mig i alla fall) Eva i Apelviken, alias Bambi och Visa&Berätta. Ha en skön vecka! 

8 kommentarer:

 1. Väskorna är verkligen söta och så lättsydda.
  Maja kommer att bli glad över de färgsprakande små börsarna.
  kram

  SvaraRadera
 2. Jaa, Maja kommer verkligen att bli glad över de börsarna, Jenny!
  Betalning kommer, i form av en famn scraps!
  Du är så talangfull med dina färgsammansättningar!
  Roligt att jag kunde överraska med en födelsedagspresent, men det var INTE för att påminna dig om börsarna!!!
  Kram //Maja

  SvaraRadera
 3. Riktiga "bligladväskor" Gillar!!

  SvaraRadera

 4. شركة امست للتنظيف افضل شركة لتنظيف المنازل والشقق والفللوالبيوت والمجالس والكنب والمفروشات والخزانات بالقطيف والمنطقة الشرقية لديها عمالة مدربة وخصومات هائلة طما توفر خدمات مكافحة الحشرات ورش المبيدات بالقطيف باسعار رخيصة ومناسبة وخصومات هائلة

  شركة امست للتنظيف
  امست للنظافة القطيف
  شركة امست لمكافحة الحشرات
  شركة امست لرش المبيدات

  SvaraRadera