måndag 7 april 2014

Ibland ska man ha tur!

Den lyckliga vinnaren av scraps från Eva Bambi Syr är jag! Idag damp de ner i brevlådan - ett tjockt kuvert fullt med alla möjliga och omöjliga bitar av alla de slag. Några remsor fick bli ihopsydda på direkten. Vad de ska bli? Kanske en miniförvaring. Eller nåt annat. 
Kanske en nessestart? Ca 15 x 15 cm.
Stort tack till Eva för vinsten såklart men också för att du så ihärdigt sprider inspiration och information till alla oss läsare. 
Bild på delar av min fina vinst.
Och nu har hon varit i Förslöv också och smygstartat påsken. På Butiken Annalundas blogg visas tips på fina kycklingar att pynta med till påsk. Ser inte sååå svårt ut. Skulle tro att det svåraste är att ta sig tiden. 

Eftersom det är måndag får jag ju länka till Evas Visa&Berätta (även om det i ärlighetens namn inte är många sömmar jag kan visa upp idag). Kolla in hennes superhärliga kudde med Kaffe-tyger. Gillar! 

4 kommentarer:

 1. Hoppas du får användning av dessa scraps!!
  Tack Jenny får du ville vara med och INSPIRERA oss alla idag på Visa och Berätta,måndag!!Bambikram

  SvaraRadera
 2. En rolig vinst! Kul att det blir så många fina saker att inspireras av med scraps!

  SvaraRadera
 3. شركة امست للتنظيف افضل شركة لتنظيف المنازل والشقق والفللوالبيوت والمجالس والكنب والمفروشات والخزانات بالقطيف والمنطقة الشرقية لديها عمالة مدربة وخصومات هائلة طما توفر خدمات مكافحة الحشرات ورش المبيدات بالقطيف باسعار رخيصة ومناسبة وخصومات هائلة

  شركة امست للتنظيف
  امست للنظافة القطيف
  شركة امست لمكافحة الحشرات
  شركة امست لرش المبيدات

  SvaraRadera