lördag 22 december 2012

God Jul i lådan

Hurra! I tisdags gjorde tomten ett tidigt stopp vid min brevlåda. Där låg årets första julkort (en fin gran till min sons stora förtjusning), en quilttidning (till min förtjusning) och den helt enkelt underbara vinsten jag hade turen att vinna vid Evaj's utlottning från Butiken Annalunda - till min stora förstumning och glädje!! Jag blev så glad och överraskad när jag förstod att jag vunnit. Och när jag sen fick se vinsten live så blev det hela ännu bättre! Kraftigt fint tyg i en färgskala som inte känns helt främmande men ändå väldigt utmanande för mig. Har googlat och kollat och funderat och fnulat på vad det ska bli av härligheten. Har några spår men inget bestämt. Än så länge får den funka som ögongodis med sitt fina band - och det är den bra på :-) 
Tisdagens minst sagt trevliga innehåll i brevlådan. 
 Tyvärr anlände även en peak på en segdragen förkylning på tisdagskvällen, eller var det kanske helt nya pigga baciller? Hur som helst har jag legat däckad två dagar med feber och gubbhosta (om nu det senare är en diagnos). Idag är jag piggare och har gjort sista arbetsdagen på ett tag. Ledig ända fram till nästa år!

Vi har nu en riktigt julgran i huset - till min sons jättestora förtjusning - och jag har fått till ett foto på min härliga tisdagspost. Med det vill jag såklart tacka Evaj och Anna för en jättefin tävling och vinst. Och önska er alla en riktigt God Jul helg! 

Kram Jenny
Närbild på finvinsten jag fått, som tyvärr inte gör den helt rättvisa.
Men ni fattar att jag är glad, eller hur? 

6 kommentarer:

 1. Roligt Jenny att du gillade Annas tyger!!Skall bli så spännande att se vad du gör utav dem,,tror det finns en färggladd tygskala hemma hos dig att sätta till.....En riktig God Jul till dig också!!Bambikramar

  SvaraRadera
 2. Visst fattar vi att du blev glad!
  Jag känner igen det;-)
  Man står med ett leende på läpparna, skakar på huvudet och bra fnissar lite lätt!!!
  Fantastisk känsla!!!
  Lycka till med ditt nya projekt och som Evaj konstaterade så har du ju färgglada tyger som komplement!
  God Jul till och din familj!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Kul att Du vann, grattis!!
  kram

  SvaraRadera
 4. Jo, jag kan gott förstå att Du känner Dig jätteglad!

  Dollandesign

  SvaraRadera
 5. Hej!
  Vilken tur att jag hittade din sida, jag som också älskar att sy och dessutom har det som en del av mitt arbete. Hoppas kunna hitta inspiration här.
  Du har länkar till andra med samma intresse också ser jag.
  Mvh Marie

  SvaraRadera