fredag 3 augusti 2012

Nytt. Nyttigt och ... ja, billigt i alla fall.

Idag har jag hunnit med mycket. Inte mer än rätt när det är sista riktiga semesterdagen för denna gång. Sovmorgon - hela familjen!! Dag på stan - där KM fick nyttjat sin födelsedagspresent: fish spa. Både KM och alla fiskar blev glada! Vi andra åkte runt i spårvagn och shoppade under tiden. Alla nöjda. Lunch på restaurang och så hämtade jag ett örhänge som varit på lagning i typ ett år. Och passade på att köpa 2 nya par. Träning - bodypump för första gången på länge. Jag tog lätta vikter och hoppas därmed kunna röra mig hyfsat normalt närmaste dagarna :-) Cykeltur till havet och dopp i 20-gradigt hav. Tre dopp. Nyss grillmiddag och nu provas nyinköpta kritorna. 

Dessutom två tygrelaterade inköps-happenings. Hämtade paket från Lapp-Elisa idag. Snabb som en vessla var leveransen (som vanligt). Jättebra vadd, vitt på vitt och så två bitar med älsklingstemat för en viss person här hemma; bilar. Riktigt bra inköp allihop. Dessutom fick jag en lott och ett mönster. Bonus!
Nya tygerna verkar få godkänt! 
På Panduro fick jag shoppat också. Förutom jättehärliga kritor blev det reatyg. Ett meter beige som jag typ aldrig använder mig av... och en meter "leather look silver" som jag tänkte att man kan ha utifall att man vill sy nåt silvrigt nån gång. Och en trådrulle genomskinlig nylontråd som varken personalen i butiken eller jag har nån aning om vad man ska ha till. Men 8 spänn för den och 50:- metern måste anses vara fynd, inte sant? 
Panduro-rea-fynd. Bra att ha. Får man ju hoppas. 
Nu ska vi se vad mer som hinns med idag. Hitta nåt att ha på mig på kalas imorgon, läsa saga och förhoppningsvis sy lite grann. 


Trevlig helg!
Kram Jenny


3 kommentarer:

 1. Bra fynd!
  Nylontråden ska du använda när du vill kvilta "osynliga" sömmar.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Den genomskinliga tråden sydde jag fast de här med: http://www.quiltbutiktextilia.se/produkter/vaddochmellanlagg/quiltsmart/qs_rob_pete.aspx
  när jag sydde ett täcke för sisådär 6 år sedan.
  Kul med fynd!
  Rätt som det är vill lille J klä ut sig till robot och då är det bra att du köpte det silverglänsande tyget!
  Det mesta kommer till användning när man har barn och fantasi!
  Kram

  SvaraRadera