fredag 3 augusti 2012

Utlottning och omstart

Gun som bl a är en Go Gumma, Lapphexa och ruskigt produktiv firar att hon haft över 20.000 besökare på sin blogg. Stort grattis till alla besök och ser fram emot alla nya rapporter om sytt och stickat! Gå in och var med i finfin Give-away!! 


Här hemma har det varit utflyktsdagar (Borås Djurpark och Marstrand) och även blivit lite sytt. I går fick jag klart nästa omgång vandrande niorutor, enkla tygval denna gång. Och sen har det blivit omstart på mitt nya scrapstäcke. Har bestämt att det bara ska vara "glada" färger på 2"-lapparna och vitt på vitt-tyg emellan. Skulle beställa hem lite extra vitt igår kväll. Vips hade jag beställt tyg och vadd från Lapp-Elisa, mönster på bilquilt från Keepsake och blivit prenumerant på två amerikanska quilttidningar som jag glömt av vad de hette. Kul post att invänta alltså! 


Kram Jenny


Hidden stars à la scraps so far. Färgglatt och en och annan svart. 

5 kommentarer:

 1. Snyggt!!!! Tack så mycket för inspirationen!!
  Kram Lizzan

  SvaraRadera
 2. Snygt, snyggt, snyggt!!!
  Tackar också för inspirationen!!!

  kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inser nu att ibland är man mer än lovligt trög!
   Sydde detta mönster i beige och bruna scraps för några år sedan och har nu haft mönstret liggande framme på en köksbänk i några veckor, men insåg inte att det var samma som ditt superhärliga färgglada som du visar här ovan förrän nu- Tidigt söndag morgon!!!
   Tack än en gång för inspirationen och för att du visar hur livfullt och glatt mönstret blev med lite färg!!!

   Radera
 3. Ett härligt scrapsblock, måste lägga det på minnet! Kram

  SvaraRadera
 4. Wow, det kommer bli läckert. Kram Gun

  SvaraRadera