söndag 13 maj 2012

Lite sytt ändå

Sköna maj rusar på och är väl lite olika skön olika dagar. 1 maj var det strålande sol som vanligt när jag ska på sydag - men solsken på en vinterblek står sig slätt mot inomhussya för en sysuktande. Det blev lite blandat sytt. Bl a blev mina scraps-mini-börsar quiltade och ihopsydda till små börser. Hade dock glömt att ta med namntags, så sista sömmen fick jag sy hemma (först ikväll blev det tillfälle).

Bra size för i-phone och som mini-plånbok.
Och så några ytterligare Picnic-block från Scrapbasket sensation boken. Tyvärr är själva boken på villovägar. Den bör finnas någonstans i vårt enorma hus (not) men jag har letat på de flesta ställen jag kan komma på utan resultat. Konstigt det där, hur vissa grejer har en tendens att försvinna på en relativt liten begränsad yta. Nej, tacka vet jag mobilen som ialla fall går att ringa till. Sålänge den är laddad och inte på tystfunktion i alla fall...
Bali pop på väg att bli PicNic-quilt.
Är på gång att sy månadens vandrande block, som denna gång var en riktig utmaning för mig tygmässigt. Jag tackar min lyckliga stjärna att vänliga sy(ber)vänner ställt upp och rotat i sina gömmor. Tusen tack!!!
Kram Jenny

3 kommentarer:

 1. Hoppas du hittar boken, saker brukar ju komma fram om man letar efter något annat. Trevliga börsar och det ska blir kul att se ditt nya scraptäcke så småningom.

  SvaraRadera
 2. Söte små mini-poser. De er anvendbare til mange ting. Ulike sorters valuta når man er på tur for eks.? eller kontokort og litt kontanter om man skal "på byen" en kveld. God idé til efterfölgelse.
  Ha en fin uke.

  SvaraRadera
 3. Det här med att försvinna,,,händer nog hos oss alla...min bok var också på villovägar men hittade tillslut hem.Skönt!!Kram

  SvaraRadera