söndag 29 april 2012

Banankontakt


Oj, nytt format på Blogger... får kolla nån annan dag hur detta funkar.
Sålänge kan jag visa vad jag fyndade hos Lapptäcksverkstan i fredags. Förutom hemligheter blev det lite från fyndhyllan (27:- för dessa tre tyger!) och så en ny A4-skärmatta. Konstigt. Den kostar inte mer än typ 2-3 tygbitar (ja, inte från fyndhyllan då) och ändå är jag så dålig på att unna mig ny utrustning. Tyg slinker ner i shoppingkorgen som ingenting, men med grejer är jag mer återhållsam. Ja, nu har jag ialla fall en ny fin luddfri liten behändig matta att börja slita på. Den förra är välanvänd och inte helt pigg. Den nya får definitivt följa med på syträff på tisdag. Ska blir kul!

Fredagsfynd från Lapptäcksverkstan. Bl a en massa bananer.

På syfronten intet nytt. Jo förresten, har faktiskt tagit några tag i "att laga högen". Ännu en konstig grej att den ska vara så svår att ta tag i?? Så med några enkla stygn har jag nu plötsligt utökat min garderob med 2 kavajer (nu MED samtliga knappar), en skjorta, ett nattlinne och en kjol. Helt gratis! Jag borde ta pengarna jag tjänat och gå och shoppa mig lite mer syutrustning :-)

Önskar er en skön valborgshelg!
Kram Jenny

4 kommentarer:

 1. Ja visst är det konstigt det där med att köpa utrustning, den underlättar ju sömnaden så pass att det bode vara självklart att unna sig lite nytt ibland ;)
  Ha en skön helg !
  Kram Lizzan

  SvaraRadera
 2. hej..Glad 1 maj till dej.. du har nått att hämta hos mej om du vill ha det.Kram

  SvaraRadera
 3. Ja det er rart med hvor lett tyg bare havner i posen. Ikke problem i det hele tatt.:-)
  Vi andre har også en haug som trenger litt hjelp, men det er det der med å ta seg tid.....
  Ha en fin uke.

  SvaraRadera
 4. Visst är det gott med lite nytt. Borde oxå köpa ny matta...men jag får ta den lilla så länge - den är ju också så mkt smidigare att hantera än den jättematta jag har.
  Kramisar

  SvaraRadera