lördag 26 november 2011

Adventskaffe?

I vår "födelsedagsklubb" är vi 13 som syr ett block efter varje fördelsdagsbarnets önskemål och tema. Lämpligt nog är födelsedagarna ganska jämnt utspridda över året. I november var det C's tur. Hon hade skickat med en bit härligt blommigt färgstarkt tyg och uppgiften var att sy ett block där tyget ingick. Valfri storlek, motiv och teknik. Har tjuvkikat på de block C fått och hon har verkligen fått en härligt salig blandning!

Av mig fick hon blommiga koppar. Te och kaffe. Paperpiecing efter detta mönster. Jag är ingen storälskare av paper piecing men gillade verkligen kopparna. Kanske man skulle sy några och göra fika-mattor?
Blomstrande koppar
Nu är det bara två födelsedagsbarn kvar. De fyller båda i januari så har jag ju heeeeela julen på mig att sy deras block. De finns hyfsat klara i huvudet.

@veronicas har ju tyvärr stängt butiken, trist nog. Nu har hon slututförsäljning på webbutiken - alla tyger 50:-/metern. Jag fyllde på förråden ytterligare med fina tyger. Ingen vidare bra bild, men bra tyger!
Fyndat hos @veronicas
Ha en skön adventshelg! Själv ska jag bl a besöka Jul på Liseberg. Har inte varit där på flera år. Är beredd på att knö (som vi säger i Göteborg).
Kram Jenny

4 kommentarer:

 1. Tycker era födelsedags block är så smarta, och roliga.Hoppas du fick en fon advent på Liseberg!kram

  SvaraRadera
 2. Kopparna är jättesöta, men länken funkar tyvärr inte!
  Testa, det är kul;-)
  Har saknat dig!
  kram

  SvaraRadera
 3. Nu ska länken funka! Kram

  SvaraRadera