onsdag 18 maj 2011

Scrap craft

Jag gillar scraps. Ja, man skulle nog kunna säga att jag älskar scraps. Men nån måtta får det vara. Bitar som är allt för små för mig (typ mindre än 2" kvadrater) men ändå för stora för att slänga åker ner i en särskild påse för microscraps. Jag tänker att kanske någon ännu mer scraps-frälst person än jag kanske vill ha den där påsen någon dag. Nån gång händer det att jag dyker ner i påsen på jakt efter nån liten minibit, men det är inte ofta. Vad är dina minimimått på scraps?

Hittade ett tips på ett pyssel som passar bra en dag man vill vara inne ihop med någon liten i ens närhet och samtidigt få användning för sina microscraps. Funkar nog bra om man vill vara inne själv och pyssla med. Kanske kan det bli en namnskylt till syrummet? Eller ett personligt gratulationskort? Ja, hur som helst, ännu en bra ursäkt att spara på mini-mini-bitarna är det i alla fall.

Kram Jenny

IMG_7984
Mysigt tygpyssel hos http://www.cluckclucksew.com


4 kommentarer:

 1. Kul. Tack för tipset. Jag skulle kunna göra det med mina barnbarn, som kommer hem och hälsar på i sommar---om det blir regn nån dag.
  Elisabet i Järfälla

  SvaraRadera
 2. Jättekul idé!
  Fast om man har lite tid så kan man ju göra andra saker av dom...
  Kram

  SvaraRadera
 3. Ser sojigt ut, och scraps finns det gott om i mina gömmor ;)
  Kram Lizzan

  SvaraRadera
 4. Läser ofta men kommenterar alltför sällan! Bra tips där! Du har fått en award av mig.

  SvaraRadera