måndag 18 april 2011

Hurra!

Majas Paradis har funnits ett år i bloggformat (själva syrummet har funnits betydligt längre). Stort Hurra och Grattis till Maja och tack för alla härliga, färgglada inlägg fulla av inspiration!

Tänkte svara på frågorna från Carinas award. Det är bloggare med färre än 100 följare som får denna award som uppmuntran.
1. Länka till givaren.
2. Skicka vidare till 5 andra bloggare.
3. Svara på 5 frågor.


1. VARFÖR BÖRJADE JAG BLOGGA?Jag har varit medlem några år på Q & L och fått mycket hjälp och inspiration därifrån. När jag väntade mitt första barn blev händerna svullna och domnade och jag kunde inte sy de sista månaderna. När väl bäbisen kom ut vändes världen upp och ner och symaskinen stod orörd länge. (Jag som hade hört att de små liven mest sov och att man då kunde göra lite vad man ville.... ) Men jag TÄNKTE mycket på syet och vad jag skulle sy sen. Sen när jag fått någon liten ordning på livet igen. Sen när jag skulle få sova mer än 2 timmar i sträck. Sen när det skulle bli lite resultat, inte bara tankar om tyg. Och i samband med att jag tyckte webshot var lite bökigt började jag skriva om mina tankar. Om tyg. Och om sy.

2. VILKA BLOGGAR FÖLJER JAG:
Det är mest sybloggar och finns i min lista till vänster men även andra (främst utländska) som jag följer via bloglovin. 
3. VILKA FÄRGER GILLAR JAG:
Allra bäst gillar
jag starka härliga färger. Men ju mer man syr ju mer inser man att de flesta färger funkar bara de är i rätt sällskap.
4. VILKEN FILM GILLAR JAG:
Gillar Ett amerikanskt lapptäcke (såklart), Collateral, Little Miss Sunshine, Sideways, Billy Elliot och Love Actually. Pieters friends.

5. LAND JAG SKULLE VILJA BESÖKA:
Sitter just nu och längtar till Italien. Har bara varit där två gånger (en vecka på Sicilien, där jag blev friad till (och tackade ja) och en vecka i Toscana med massor av Chianti och bruscetta) men jag vill gå på strandpromenad ihop med italienska storfamiljer, äta pasta med god ost och kolla in sand och stenar ihop med Mr J och KM.

Kram Jenny
Jag låter stafettpinnen vila för denna gång. Har varit dålig på att kolla bloggar det senaste så jag är inte uppdaterad på vem som fått och inte. Nu ska jag surfa lite på Italien...

1 kommentar:

  1. Jenny, du goá härliga tjej som jag gillar så mycket! Undrade hur det kom sig att du inte skrev kommentarer till inläggen i helgen. Nu när min utlottning är klar så gör du en länk och firar så fint med en bild!!! Sånt förtjänar ett eget pris!!! En näve scraps kommer så snart jag köpt mera frimärken!
    Massor med kramar!!!
    Maja

    SvaraRadera