onsdag 15 maj 2013

Stuvade stuvar

Mitt andra Tradera fynd har kommit till rätta. Det var ett lila stuvpaket med ugglor och prickar. Någon (typ KM) hade stuvat undan brevet på något fiffigt ställe när jag var på BB, men nu är det framstuvat och bitarna bortstuvade igen i scrapslådan. Lila är inte någon favvofärg för mig, men alltid bra att fylla på förrådet. 
Ugglor och prickar - som hittat! 
Har faktiskt fått sytt några sömmar också. Skötbordet som står bredvid badkaret har mest fungerat som extrahylla de senaste åren och har stått intill väggen. Nu får det tjänstgöra som skötbord igen och stå med kortsidan mot väggen. Det befinner sig därmed i akut skvätt-risk-läge då storebror är en super-badare av rang. För att skydda handdukar och kläder som ligger på hyllorna har jag skapat ett stänkskydd av en stuvbit vaxduk från Stoff&Stil samt några bomullsband. Inte så avancerat, inte så skitsnyggt men fungerar riktigt bra! Ytterligare ett bevis på att "bra att ha köp" faktiskt kan komma till användning :-) 
Prickigt stänkskydd av vaxduk från
"kan säkert komma till användning någon gång-lagret". 

4 kommentarer:

 1. Att Du köpte lila tyger fast det inte är någon av Dina favoritfärger kan vara bra. Som en slags utmaning till Dig själv en dag när Du får en ide´!

  Dollandesign

  SvaraRadera
 2. Stänkskyddet är smart och bevisar att det är bra att vara förutseende i sina inköp även om man inte alltid vet till vad;-)
  Jag befriar dig gärna från lite lila små ugglor.
  Säg priset bara!!!
  Kram//Maja

  SvaraRadera
 3. Härligt att fylla på lagret...alltid bra att ha!!Trevlig Pingst Jenny/Bambikramar

  SvaraRadera
 4. Cute fabrics! Owls and dots make a pretty combination. Happy stitching.

  SvaraRadera