måndag 18 februari 2013

Stockholm i mitt hjärta

Helgen spenderas tillsammans med syrran i vår vackra huvudstad. Kul att vara där privat och att vara där med syrran. KM bodde där när vi träffades och vi var särbo i nästan 2 år, men sen har besöken varit glesare och många gånger jobb-anknutna. Årets födelsedagspresent till syrran blev att åka till Stockholm, bo på hotell och gå på Jesus Christ Superstar. Sen hann vi med sovmorgon, att flanera på stan, kolla på folk, i affärer och äta massa gott såklart. Det blev en del bra grejer shoppat, dock inget på Ohlssons tyger som jag besökte för första gången. Men på Myrorna fyndade jag denna retroduk för 25 spänn. Gillar! 
Retroduk i tät bomull, ca 1 x 1½ meter. 
I övrigt i min syvärld så har FatQuarter kommit i lådan, en del kul som jag nog ska prova någon dag och en hel del kändisar stod bakom inspirationen. Och så har jag varit på steg 2 i väskkursen, generösa Kristina gjorde ett uppsamlingsheat för mig eftersom jag hade förhinder de andra möjliga dagarna. Hann en bra bit, men har en hel del kvar. Rapport kommer senare. Sen stickar jag på på min "lapptäckestickning". Ska fota någon dag. Snart kan nog en Barbie sova under det, så långt har jag hunnit :-) 

Tygutlottningsmottagarna verkar ha fått sina tyger - bra där, Posten! Men Anita Knutsen har jag inte fått adress av ännu. Hör av dig innan söndag, Anita, så att jag kan skicka tygerna. Annars går lotten vidare. 

Kram Jenny

2 kommentarer:

 1. Japp, tygerna är komna och jag hoppas verkligen att jag tackade dig, Jenny.
  De kommer att visas upp, men inte i Februari.
  Nu är det bara Kaffe Fassett som gäller!
  Att jag har många av hans tyger kan jag tacka dig för.
  Din bloggning från förra Quiltköping gjorde att jag hittade ett alldeles utmärkt ställe att handla KF tyger!
  Tack för det!!!

  Stor kram och tack också för en väldigt snäll kommentar i min blogg nyss!
  Maja

  SvaraRadera
 2. men?
  Var du i Sthlm i helgen utan att besöka Syfestivalen?

  SvaraRadera