söndag 29 april 2012

Banankontakt


Oj, nytt format på Blogger... får kolla nån annan dag hur detta funkar.
Sålänge kan jag visa vad jag fyndade hos Lapptäcksverkstan i fredags. Förutom hemligheter blev det lite från fyndhyllan (27:- för dessa tre tyger!) och så en ny A4-skärmatta. Konstigt. Den kostar inte mer än typ 2-3 tygbitar (ja, inte från fyndhyllan då) och ändå är jag så dålig på att unna mig ny utrustning. Tyg slinker ner i shoppingkorgen som ingenting, men med grejer är jag mer återhållsam. Ja, nu har jag ialla fall en ny fin luddfri liten behändig matta att börja slita på. Den förra är välanvänd och inte helt pigg. Den nya får definitivt följa med på syträff på tisdag. Ska blir kul!

Fredagsfynd från Lapptäcksverkstan. Bl a en massa bananer.

På syfronten intet nytt. Jo förresten, har faktiskt tagit några tag i "att laga högen". Ännu en konstig grej att den ska vara så svår att ta tag i?? Så med några enkla stygn har jag nu plötsligt utökat min garderob med 2 kavajer (nu MED samtliga knappar), en skjorta, ett nattlinne och en kjol. Helt gratis! Jag borde ta pengarna jag tjänat och gå och shoppa mig lite mer syutrustning :-)

Önskar er en skön valborgshelg!
Kram Jenny

torsdag 26 april 2012

Kika in i Tearoom

Härlig give away för dig som gillar tyger, band men också garn och knappar. Och svårt att inte bli inspirerad hos Mary Jane's Tearoom!
Kram Jenny

torsdag 12 april 2012

Pytteparad och lite sommarfeeling

Ikväll var det Lapphexornas månadsmöte och jag var med för första gången på länge. Temat var Köp, byt och sälj. Jag blev av med några böcker och fick såklart lite tyg med hem :-)
Sommarfina tyger och två meter band till en summa av 50 spänn
Jag fick också lämnat över högen med pyttetäcken som ju hunnit bli hyfsat stor. Jag har nog visat alla täcken förut, men här kommer en liten repetitions-parad :-)
24 nyanser av brunt... och en fjäril.
 
Överblivna djurtyger från bytet.
I spy - very much. Varning för ep-anfall...

Regnbågsstart. Orange pyttetäcke är mitt enda bidrag
i Regnbågsutmaningen. Hittills alltså.

Romantiska remsor från Skepplanda blev täcke.

"Skövdes skräck" (det gröna svåra tyget) blev
till gammeldags romantik ihop med scraps.

Malin gav "tjejiga" tyger och ihop med lite annat smått i
gömmorna blev det två täcken till små prinsessor.

Hela högen bort - och tomt i pyttetäckehörnan av syrummet. Känns skönt!
Kram Jenny

söndag 8 april 2012

Post i påsk

I veckan fick jag finaste kuvertet i brevlådan! Ett genomskinligt plastpåsekuvert fullt med färgglada scraps i olika form och storlek. Sponsrade av Maja - stort tack! Ikväll blev det tillfälle att kolla lite noggrannare och flera av bitarna blev fortsättning på förra inläggets bit. Får se var det slutar...

Kram Jenny