måndag 23 februari 2015

Nästa stopp för rallyt

Nu har random.org hjälpt mig att dra nästa stopp för Snenesserallyt. Det blir Carin som får hem mönster och tyger. Skicka din adress till mig på jenny punkt ulrika @ gmail.com så kommer mjukt kuvert inom kort. Lycka till!

3 remsor och > 30 rutor 2 1/2" - snart hem till Carin!

lördag 21 februari 2015

Rallyvinst att beskåda

På söndag kväll drar jag vem som blir nästa "Snenesse-rally-förare". Än finns det tid att anmäla sig. Skriv en kommentar till förra inlägget eller detta innan kl 22.00 på söndag 22/2 så är det kanske i din brevlåda som dessa lappar dyker upp? 
Läs mer om rallyt i förra inlägget. 

3 remsor och > 30 rutor 2 1/2" - snart hem till dig? 

måndag 16 februari 2015

Rally

5 ½ månad sedan senaste inlägget. Nytt rekord, även om jag inte riktigt tycker just det är anledning att fira :-) Men nu har jag anledning att skriva - och inte minst att visa upp foton! 

Jag hade äntligen turen att dra rätt lott i Snenesserallyt när SyCissi anordnade utlottning i slutet på förra året! Jag hade dock missat min vinst, tack snälla sy-cyber-vänner som agerade Sherlocks och kopplare :-) Tygerna kom fram och nu är nessen klar. Det blev lappar från vinsten och remsor från stashen. Färgställning som jag inte hade valt själv. Och det är ju det bästa med utmaningar - att man tvingas tänka lite nytt. Jag har sytt nessen en gång tidigare, men då i bara ett tyg och lite andra mått. I den har vi med min sons allergimediciner, som han behöver ha till hands var än han är. Praktiskt med bärremmen. Denna gång blev det, enligt reglerna, en nesse sydd helt enligt mönstret! 

Nu ska jag snart plocka ihop tyger till nästa vinnare. Sneccerallyt är en "stafett" som rullar runt på olika quiltbloggar. Anmäl dig genom att lämna en kommentar nedan om du vill vara med i utlottning om att få "stafettpinnen". Vinner du så skickar jag ett paket som innehåller tyger, mönstret på neccen och instruktioner för hur rallyt går till. När du sytt klart din variant visar du den på din blogg (som du behöver ha för att delta i denna utlottning), fyller på med tyger och ordnar nästa utlottning. Och så fortsätter rallyt emot evigheten. Om du väljer att delta i utlottningen så ska du sy nesessären efter just detta mönstret.

Jag drar ny vinnare på söndag 22/2 kl 22 (många tvåor där). Välkommen att delta! 

Tack Cissi för vinsten! Och tack Anne-Marlen som startade rallyt!

Fler bilder från rallyt hittar du på http://mini.nu/snerally
Jag vill också länka till Bambisyr - Visa&Berätta  - det är ju måndag!


Min rally-sne-nesse. Grönt, svart och vitt med lite andra inslag. 

Såhär ser den ut underifrån